Børn og ungdom

Kontakt os, hvis du er interesseret, for vi vil gerne starte ungdomsafdelingen op igen.

Landevejscykling er en spændende, udfordrende og krævende sportsgren. Køge Cykel Ring vil gerne være med til at udvikle næste generation af cykelryttere. Nedenfor kan du læse mere om at være cykelrytter i Køge Cykel Ring.

Hvor meget træner vi?

​Professionelle cykelryttere træner meget – ofte hver eneste dag. Så meget træner vi ikke. Men for, at du skal komme godt i gang og få noget ud af træningen, skal du træne to til tre gange om ugen. 

Vi kører fast hver tirsdag og torsdag kl. 17.00 (marts - oktober). Ryttere og trænere mødes ved Køgehallen. Træningen foregår i terrænet omkring Køge og træningen varer ca. 2 timer.

Mange cykelryttere benytter sig også af banecykling. Der køres i Ballerup Super Arena. Her kører man sammen med ryttere fra andre klubber og der bliver skabt venskaber på tværs af klubber og masser af godt samvær. Vinterens højdepunkt på banen er udtagelsen til 3-dagesløbet som mange af vores ryttere har deltaget i. Se mere om banecykling på DBC.dk 

Vi lægger stor vægt på gode, sjove og fælles oplevelser – også når vi ikke lige sidder på cyklerne. Vi holder klubaftner og vi tager på ture og træningslejre – både med og uden forældre.

​​

Udstyr

​Til sommertræning kræves der en racercykel. Klubben råder heldigvis over en del racercykler til børneryttere, som du kan låne i starten ved at betale et depositum. Kontakt Henrik Blicher på tlf. 28 95 73 30 eller Jesper Davidsen på tlf. 30 79 90 07. Husk cykelhjelm, ekstraslange, pumpe og drikkedunk! Ingen ryttere – hverken voksne eller børn – træner uden cykelhjelm.

Hvis du bliver glad for at cykle og skal købe din egen racer, er vi gerne behjælpelige med råd og vejledning. Cykler og cykeludstyr fås i mange varianter og prisklasser, og det dyreste er ikke nødvendigvis det bedste. 

​​

Hvordan kommer jeg i gang?

​Du er altid velkommen til, at ringe til Cheftræner Henrik Blicher på tlf. 28 95 73 30 og få en snak om cykling og hvordan du kommer i gang. Du er velkommen til, at deltage i vores træninger 5 gange inden du melder dig ind i klubben. Du kan starte op det år du fylder 9 år. For at vi kan gennemføre træningen sikkerhedsmæssigt forsvarligt, er det en forudsætning, at to forældre deltager aktivt træningen.

​​

Hvornår kan jeg køre cykelløb?

​På et tidspunkt få du sikkert lyst til at prøve kræfter med at køre ‘rigtigt cykelløb’. Er du ny børne- eller ungdomsrytter, anbefaler vi, at du starter med at køre de såkaldte ‘medaljeløb’.

Medaljeløbene er DCU’s (Dansk Cykel Unions) tilbud til børn og unge, som gerne vil prøve at køre løb. Strækningen er kortere, og du kan køre uden licens. Kontakt Nicholas Poulsen på 22 60 51 22, hvis du gerne vil køre cykelløb

Fandt du ikke de svar du håbede og søgte ?

Stil dit spørgsmål til klubbens formand og han vil vende tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os på Facebook

På vores Facebook side, vil du løbende kunne følge med i vores dagligdag samt modtage de seneste nyheder og aktiviteter fra os.

Besøg os på​ Faceb​ook​

Vi cykler året rundt uanset vind og vejr

Find vores grundlæggende oplysninger herunder.

Køge Cykel Ring 

Klubhusadresse:

Ved Stadion 2B, 4600 Køge

Post- og cvr.nr. adresse

c/o Jesper Davidsen

Østre Grænsevej 1, 2680 Solrød Strand

CVR: 33822294

Kontakt os

Alle spørgsmål kan sendes til:

E-mail: formand@koegecykelring.dk

For lånecykler, cykeltøj eller øvrige henvendelser se under fanebladet kontakt 

Træningstider

Læs mere om træningen med seniorholdet

Læs mere om træningen for børn og unge