Børn og ungdom

Landevejscykling er en spændende, udfordrende og krævende sportsgren. Køge Cykel Ring har en stor børne – og ungdomsafdeling og er godt i gang med at udvikle næste generation af cykelryttere. Nedenfor kan du læse mere om at være cykelrytter i Køge Cykel Ring.

Hvor meget træner vi?

​Professionelle cykelryttere træner meget – ofte hver eneste dag. Så meget træner vi ikke. Men for, at du skal komme godt i gang og få noget ud af træningen, skal du træne to til tre gange om ugen. Forældre er velkommen til at køre med de første par gange, og nogle forældre bliver så glade for at cykle, at de også selv begynder at træne.

Vi kører fast hver tirsdag og torsdag kl. 17.00 (marts - oktober). Ryttere og trænere mødes ved Køgehallen og vi deler os i grupper alt efter styrke. Træningen foregår i terrænet omkring Køge og træningen varer ca. 2 timer.

Mange af vores ryttere benytter sig også af banecykling. Der køres hver onsdag i Ballerup Super Arena. Her kører man sammen med ryttere fra andre klubber og der bliver skabt venskaber på tværs af klubber og masser af godt samvær. Vinterens højdepunkt på banen er udtagelsen til 3-dagesløbet som mange af vores ryttere har deltaget i. Se mere om banecykling på DBC.dk 

Hver mandag i vinterperioden er der også spinning. Her er der rig mulighed for at holde formen ved lige og få sved på panden til høj musik.

Vi lægger stor vægt på gode, sjove og fælles oplevelser – også når vi ikke lige sidder på cyklerne. Vi holder klubaftner og vi tager på ture og træningslejre – både med og uden forældre.

​​

Udstyr

​Til sommertræning kræves der en racercykel. Klubben råder heldigvis over en del racercykler til børneryttere, som du kan låne i starten ved at betale et depositum. Husk cykelhjelm og drikkedunk! Ingen ryttere – hverken voksne eller børn – træner uden cykelhjelm.

Hvis du bliver glad for at cykle og skal købe din egen racer, er vi gerne behjælpelige med råd og vejledning. Cykler og cykeludstyr fås i mange varianter og prisklasser, og det dyreste er ikke nødvendigvis det bedste. Klubben hovedsponsor FRI Bike Shop Køge står klar til at hjælpe med professionel rådgivning.

​​

Hvordan kommer jeg i gang?

​Du er altid velkommen til, at ringe til Cheftræner Henrik Blicher og få en snak om cykling og hvordan du kommer i gang. Du er velkommen til, at deltage i vores træninger 5 gange inden du melder dig ind i klubben

​​

Hvornår kan jeg køre cykelløb?

​På et tidspunkt få du sikkert lyst til at prøve kræfter med at køre ‘rigtigt cykelløb’. Er du ny børne- eller ungdomsrytter, anbefaler vi, at du starter med at køre de såkaldte ‘medaljeløb’.

Medaljeløbene er DCU’s (Dansk Cykel Unions) tilbud til børn og unge, som gerne vil prøve at køre løb. Strækningen er kortere, og du kan køre uden licens.

Fandt du ikke de svar du håbede og søgte ?

Stil dit spørgsmål til klubbens formand og han vil vende tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os på Facebook

På vores Facebook side, vil du løbende kunne følge med i vores dagligdag samt modtage de seneste nyheder og aktiviteter fra os.

Besøg os på​ Faceb​ook​

Vi cykler året rundt uanset vind og vejr

Find vores grundlæggende oplysninger herunder.

Køge Cykel Ring 

Klubhusadresse:

Ved Stadion 2B, 4600 Køge

Post- og cvr.nr. adresse

c/o Jesper Davidsen

Østre Grænsevej 1, 2680 Solrød Strand

CVR: 33822294

Kontakt os

Alle spørgsmål kan sendes til:

E-mail: formand@koegecykelring.dk

Træningstider

Læs mere om træningen med seniorholdet

Læs mere om træningen for børn og unge